Tokap

TOKAP TYÖNANTAJANA

Työntekijät tekevät Tokapin

Tokap Servicen toiminnan tärkein menestystekijä on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tokap haluaa saavuttaa tämän sitouttamalla henkilöstöä. Tokap on perheyritys, jossa arvostetaan pitkäaikaista sitoutuneisuutta. Tokap Service Oy:ta johtaa omistajat Kari, Tomi ja Jani Prähky. Heidän johtamisensa perustuu luottamukseen ja henkilöstön arvostukseen. Tokap on kasvuyritys, jonka omistajat ovat sitoutuneita yrityksen toiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä.

Tokap Service Oy työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Henkilöstöä on nuoresta vastavalmistuneesta asentajasta hyvin kokeneeseen konkariin. Ihmiset ovat työskennelleet teollisuudessa, rakennusalalla ja elintarviketeollisuudessa ja he asuvat Uudellamaalla. Ihmiset Tokapilla ovat sitoutuneita. Tokapin henkilöstö harrastaa mm. kuntosaliharjoittelua, lenkkeilyä, autojen korjausta, kamppailulajeja, kalastusta, kitaran soittoa ja maalaamista. Tokapin henkilöstön taustat ja kokemus ovat monipuolisia, mutta Tokapilaisia yhdistää hyvä työilmapiiri ja halu tehdä hyvää työtä.

Tokap huolehtii
Tokap pitää huolta työntekijöistään. Tokap haluaa tarjota henkilöstölleen monipuoliset edut, mutta kaikkein tärkeimpänä on viihtyvyys itse työtehtävässä, jota toteuttaa. Tokapille halutaan palkata ammatistaan ylpeitä työntekijöitä. Tokapilla ylläpidetään avointa kulttuuria. Henkilöstöön luotetaan ammattilaisina ja heidän mielipiteitä kuunnellaan.

Työsuhde-etuja Tokapilla
Työterveyshuolto
Bonusjärjestelmä koko henkilöstölle
Kilpailukykyiset palkkausmallit
Tyky-setelit
Puhelinetu
Mahdollisuus työn kiertoon
Yhteisiä tapahtumia
Koulutusta tarjotaan henkilöstölle
Modernit työkalut ja menetelmät
Hyvät kahvit
Sitoutunut johto

Työntekijöiden kommentteja Tokapista

Työkaverit ovat mukavia.
Kehittämisehdotuksia työntekijöiltä otetaan vastaan. Pikkujoulut ovat hauskoja!
Monipuolinen työ, jota itse pystyy kehittämään.
Tokap on yksinkertaisesti paras paikka olla töissä. :-)
Jokainen päivä on erilainen, apua saa aina kun kysyy ja Tokapilla on hyvä työilmapiiri.