Sivuja on päivitetty!!! KULJETINRATKAISUIHIN pääset tästä. Käy lukemassa lisää ja tutustumassa kuljetinvalikoimaamme!

Tokap Service toteuttaa monipuolisia kunnossapidon palveluita.


Teidän menestyksenne on meidän tavoitteemme.

Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys. Tarjoamme kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Erityinen vahvuutemme on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tokap Service on vuonna 2009 perustettu perheyritys, jonka toiminnan ytimessä on asiakkaan vision muuttaminen omaksi missioksi.

Toimitilamme sijaitsee Vantaalla ja toimintamme painottuu Uudenmaan alueelle.

Tokap Service haluaa varmistaa palveluillaan asiakkaan tuotannon toimivuuden. Palveluitamme ovat monipuoliset kunnossapito-, tuotanto- ja asiantuntijapalvelut.

Kunnossapitopalvelut

Asiantuntijuutemme pohjautuu vuosien kokemukseen kunnossapidosta monipuolisissa ja haastavissa kohteissa. Tämä kokemus on käytettävissä erilaisissa tuotantolaitteiden uudistusprojekteissa.

LUE LISÄÄ

Tuotantopalvelut

Vakituinen henkilökuntamme toteuttaa räätälöityjä tilaustöitä tuotantotiloissamme. Palvelu sisältää mm. koneistustyöt, asennustyöt ja erikoisosien valmistuksen.LUE LISÄÄ

Asiantuntijapalvelut

Tokap omaa kokemusta ja näkemystä eri tuotantokohteista ja koneista. Tarjoamme kokonaisvaltaiset huolto- ja kunnossapitopalvelut.
LUE LISÄÄ

Työmahdollisuudet Tokapilla


Olemme kasvuyritys ja haluamme löytää oikeat ihmiset mukaan jatkamaan tarinaamme. Menestyksemme pohjautuu pelkästään henkilöstömme osaamiseen ja motivaatioon. Tutustu Tokap servicen avoimiin työpaikkoihin.

Avoimet työpaikat

Arvot ja kulttuuri Tokapilla


Perheyrityksen toimintaa ohjaa aina vahvat arvot. Tutustu Tokap Serviceen yrityksenä, sen historiaan ja arvoihin.


Tokap yrityksenä


Uutiset

Tiedote 17.3.2020 (17.03.2020)
Tokapin yhksi tärkein toimintaperiaate on toimia aina asiakkaan etu edellä. Siksi niin asiakkaidemme, kuin asentajimme terveys on meille ensisijaisen tärkeää...

10.09.2019  Kiitos!
23.05.2019  Tokap mukana Myyntipeli 2019 kilpailussa
14.05.2019  Asiakastyytyväisyyskysely 2019